Ehh vack ... svasta...
Stranica 1/1 • Share •
Ehh vack ... svasta...
dushe moe jestel ikad nesto rekli nastavniku a da vam se cijeli razred poceo smijat?? joj ja jesam
:D ochekujem puno odgovora 

Nalichka- Broj komentara : 17
Mjesto : Sa :D:D
Re: Ehh vack ... svasta...
Pa da jesamm..ima tihh prowalla...all ne mogu da se sjetim...samo znam da mi nekadd dodje da im kazem kadd prichaju: De ba popusti ne rise xD
to bi mi bio merakk (samo nekimm nastawnicima)
;D
to bi mi bio merakk (samo nekimm nastawnicima)
;D
brown_gurl- Broj komentara : 148
Mjesto : Sarajevo
samo maloj mu!! izeti :
dabogda ti swi zubi poispadali osim jednog da bi mogla bolovat od zuboboljedabogda ti vatrogasci kolo zaplesali ispred kuchedaboga ti djeca u rikverc hodaladabogda ti djeca blejaladabogda ti djete imalo najljepsu kapu a neimalo je nasta stavitdabogda ti muzh za godisnjicu braka kupio metlu da bolje cistis kuchu,dabogda ti najbolja jaranica za rodj. kupila MUHU...
dabogda ti swi zubi poispadali osim jednog da bi mogla bolovat od zuboboljedabogda ti vatrogasci kolo zaplesali ispred kuchedaboga ti djeca u rikverc hodaladabogda ti djeca blejaladabogda ti djete imalo najljepsu kapu a neimalo je nasta stavitdabogda ti muzh za godisnjicu braka kupio metlu da bolje cistis kuchu,dabogda ti najbolja jaranica za rodj. kupila MUHU...

Nalichka- Broj komentara : 17
Mjesto : Sa :D:D
Hahhahaha Amra fktt nisi ti swaa swoja xD
exxtra su klettwe xD
exxtra su klettwe xD
cuj nije swa svoja
samo tako... hehe... i ja bih se mogla pridruzhiti... 

<aychy>- Admin
- Broj komentara : 121
Mjesto : sarajevo
eww jedne: maloo je nastrana xD all ett
Dabogda ti djeca prstima citala xS ccc hehe
Dabogda ti djeca prstima citala xS ccc hehe
ok... dosta kletwi i sl!!! Pokushajte kritikovati neke nastavnike, recite shta je to kod njih shto je smijesno, shto vas nervira i sl.
Ewo naprimjer, nova nastavnica hemije, iako mi ne predaje, chula sam sta swe o njoj prichaju!
lol lol lol puta 10000 hehe... fkt zhena je totalno izgubljena u vremenu i prostoru... A vi ema i amra, nastavite zashto.... 
Ewo naprimjer, nova nastavnica hemije, iako mi ne predaje, chula sam sta swe o njoj prichaju!

<aychy>- Admin
1:ziraffa xD kadd poccne hodat isto oni ljudi na stapowima sa cirkusa_Webmasterica (citat):ok... dosta kletwi i sl!!! Pokushajte kritikovati neke nastavnike, recite shta je to kod njih shto je smijesno, shto vas nervira i sl.
Ewo naprimjer, nova nastavnica hemije, iako mi ne predaje, chula sam sta swe o njoj prichaju!lol lol lol puta 10000 hehe... fkt zhena je totalno izgubljena u vremenu i prostoru... A vi ema i amra, nastavite zashto....
xd
2.crweni drecavi karmin
3 bijele kozne cizme dolce otokana xd
grooznooo
Amra twoje prowale :

nasa profa iz njemackog mi je najbolja...prica ko po c-durskoj ljestvici...
DANas CEmo PoD BROj jEDAN uciTI stvARI za SKOlu(ono sto sam napisala velikom slovima citajte glasnije a ono malim tise

Tyana- Broj komentara : 34
hehe... kod nas stwarno ima otkacenih nastavnika... ima naprimjer jedna uciteljica... ona je stroga zhena ubi bozhe!!! majke mi kad se drekne na tebe, hoces da svisnes
a izgleda bash smijesno... ona je tako niska, tako debela i tako stara, a utegnuta je ko pamela anderson... poprsje
joj je shiroko oko 2 metra, a kad izbaci dupe(da izvinete
) ..... uh, mozhe njime da te obori... a kako se tek shminka... 

<aychy>- Admin
hahhaa znammm ko je to: P_ša_a x) hahaha ....da padness u neswjesst...a fkktt kod nass ima odkachenihh nasstawnika...a isto tako dobrihh kao stho su:swee nastawnice boss...posebno Suzana i Edina....onda Loreta je exxtra nass.. objasniii xtra i swee...i nass informatike...a i nass hiss.. Aida je billaaa exxxtra..._Webmasterica (citat):hehe... kod nas stwarno ima otkacenih nastavnika... ima naprimjer jedna uciteljica... ona je stroga zhena ubi bozhe!!! majke mi kad se drekne na tebe, hoces da svisnesa izgleda bash smijesno... ona je tako niska, tako debela i tako stara, a utegnuta je ko pamela anderson... poprsje
joj je shiroko oko 2 metra, a kad izbaci dupe(da izvinete
) ..... uh, mozhe njime da te obori... a kako se tek shminka...
a joj meni je najloodjii bioo Ševkett... x) hhhahaha,jadan cowjek..poludjeo je s nama x)
Stranica 1/1